به گزارش خبرنگار مهر، بهاره جنگروی مسئول مجموعه مردمی دختران انقلاب صبح چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۰ در نشست خبری به مناسبت هفته عفاف و حجاب، افزود: بزرگترین اجتماع دختران انقلاب طی دو سال گذشته در ورزشگاه شیرودی تهران و برای حمایت از حجاب بود. از دو سال گذشته تاکنون مجموعه دختران انقلاب موکبهای تبلیغ حجاب در تهران و اصفهان راه اندازی شد، در این موکب ها بانوان کم حجاب با شیوه مناسب امر به معروف جذب میشدند.
وی ادامه داد: به علاوه هیأتهای دختران انقلاب نیز که به محل دیدار دختران جامعه اعم از دختران کم حجاب و…، بود. سال گذشته نیز پویش مجازی دختران حاج قاسم در هفته عفاف و حجاب برگزار شد، علت این نامگذاری نیز سخنان این سردار شهید مبنی بر اینکه «آن دختر بی حجاب هم دختر من است» بود.
جنگروی اظهار داشت: دختران انقلاب در کنار حجاب به فکر معیشت و اقتصاد بانوان و خانوادهها به ویژه کمک به زنان سرپرست خانوار هستند به همین منظور نیز ایستگاههای مقابله با کرونا از ابتدای شیوع این ویروس فعال شد و بستههای سلامت را تولید و توزیع کردند و این اقلام به دست خانوارها و زنان سرپرست خانوار رسید.
وی افزود: تفاوت حرکت جهادی ما این بود که دختران خانوادهها را شناسایی و برای آنها هدیه حجاب ارسال میکردیم.
جنگروی گفت: طی دو سال گذشته نیز کرسیهای مناظره و آزاد اندیشی توسط دختران انقلاب برگزار شد.
مسئول مجموعه مردمی دختران انقلاب افزود: زن ایرانی امروز خواهان حجاب است و جدای از نظرسنجیها و بر اساس تجربهای که در طول این مدت فعالیت خود کسب کردیم، این بود که حتی بانوان کم حجاب نیز اعتقاد به حجاب دارد.
جنگروی عنوان کرد: زنان ما حتی قبل از ورود اسلام به ایران حجاب داشته اند. دلیل پذیرش اسلام توسط ایرانیان نیز نزدیک بودن احکام اسلام به فرهنگ ایرانی بود.
وی گفت: برخی درباره حجاب اختیاری سخن میگویند. این افراد به دنبال ایجاد شکاف میان زن ایرانی و هویت ملی هستند. نهایت حجاب اختیاری انحطاط امروزی غرب است.
مسئول مجموعه مردمی دختران انقلاب افزود: ما امروز به نمایندگی از خانواده شهدا فعالیت میکنیم و این موضوع که برخی مطرح میکنند که زن ایرانی خواهان حجاب نیست صحبتی دروغ است و زن ایرانی بر اساس فرهنگ ملی و باورهای خود، خواهان حجاب است.
جنگروی تصریح کرد: جشن دختران انقلاب نیز ۲۱ تیر و همزمان با روز عفاف و حجاب برگزار میشود. همزمان مسئولین باید صدای مطالبه بانوان را بشنوند به ویژه مسئولین پیشین که با وجود ۲۶ دستگاه مرتبط با حجاب و عفاف کار مهمی انجام نشده است.
وی یادآور شد: هدف دیگر نیز این است که دشمن پایبندی زنان ایرانی به باورهای خود را ببیند. بخش دیگری از این جشن برگزاری مراسم عروسی مختصر چندین زوج جوان برای ترویج ازدواج آسان است.
جنگروی تاکید کرد: دستگاههای مسئول خود را برای پاسخ گویی به دختران پس از برگزاری این نشست آماده کنند و بگویند که با این بودجههای هنگفت چه اقدامی در حوزه عفاف و حجاب انجام شده است.
مسئول مجموعه مردمی دختران انقلاب عنوان کرد: این مطالبهها تماماً با پرچم داری خانواده شهدا است و این مراسم با مجوز رسمی از وزارت کشور و ستاد ملی کرونا و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی برگزار خواهد شد.
جنگروی تصریح کرد: احتمالاً حجت الاسلام شهاب مرادی، تعدادی از مداحان و خانواده شهدا در این مراسم حضور خواهند داشت.
نظر شما